Alles over geheugenkaarten van Samsung

Concerten, Geheugenkaarten, Smartphones

Optimaal genieten van de beste concerten met jouw micro SD kaart of SD kaart

Publiek bij een concert kan goede foto's maken dankzij een geheugenkaart

Concerten van grote artiesten zijn uniek, waardoor je altijd optimaal moet genieten van de beste concerten! Of het nu over de concerten van Bruce Springsteen, Ed Sheeran of Rapper Sjors gaat, muziek is iets bijzonders, waar je van moet genieten. Hoe bereid je je goed voor op de beste concerten? Een goede voorbereiding is bijvoorbeeld een goede geheugenkaart. Zoals een micro SD kaart of SD kaart. De Samsung Pro Plus micro SD kaart en de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart zijn twee goede geheugenkaarten die jij kunt gebruiken om concerten mee te filmen.

Ken de teksten

Kind zingt om teksten uit het hoofd te leren zodat ze met behulp van een geheugenkaart bij een concert kan filmen en optimaal genieten van de beste concerten

Niets zo vervelend wanneer je een lied zingt en de artiest zingt de tekst verkeerd. Helaas is het vaak andersom. Leer daarom goed de tekst uit je hoofd, zodat je straks ‘Shape of You’ perfect mee kan zingen. Zoek de tekst op internet op en leer deze uit je hoofd. Kan je eigenlijk niet zingen, zing dan onder de douche of als niemand je kan horen. Verder is het natuurlijk een optie om naar een karaokebar te gaan, om daar de beste nummers mee te zingen. Zelf heb ik de teksten opgezocht op internet en kon op de concerten alles meezingen. Hierdoor kon ik optimaal genieten van de beste concerten. Dit kun je ook filmen met jouw smartphone en micro SD kaart. Zoals de Samsung EVO Plus micro SD kaart of de SanDisk Extreme micro SD kaart.

Zorg voor herinneringen met jouw SD kaart of micro SD kaart

Oke, toegegeven, een concert van Rapper Sjors zal je wel vaker mee kunnen maken, maar zodra de artiest internationaler en bekender wordt, zijn de tickets vaak een stuk duurder. Ook is de kans dat je ze in Nederland zult zien een stuk kleiner. Eigenlijk is het een kans die je één keer in je leven krijgt. Zorg daarom dat je een goede geheugenkaart koopt, zodat je zoveel mogelijk kunt filmen. Hierdoor kun je alles terugzien en horen en vergeet je nooit meer hoe goed Bruce Springsteen ‘Born in the USA’ zong. Ik heb dit zelf ook gedaan en geniet nog vaak van de concerten. Zorg wel dat je alles weet over foto’s op je telefoon.

Merchandise

Fans kunnen shirts kopen en kunnen dubbel optimaal genieten van de beste concerten dankzij video's op de geheugenkaart

Natuurlijk kun je je vrienden laten zien dat je fan bent van een artiest, maar je hebt ook nog de mogelijkheid om een shirt van de artiest kopen. De kraampjes hiervan staan vaak vlakbij de garderobe. Helaas zijn shirts vaak wel iets duurder, maar het is de moeite waard! Hier kun je wel mooie foto’s mee maken met jouw smartphone en micro SD kaart.

Conclusie

Concerten van internationale artiesten zijn een once in a lifetime! Geniet optimaal en zorg dat je altijd terug kunt kijken.

Geef een reactie