Alles over geheugenkaarten van Samsung

Geheugenkaarten, Smartphones

Keukenhof, het kleurenparadijs dat je vast moet leggen op jouw micro SD kaart!

Leg alle mooie bloemenvelden vast op jouw LG Q7 smartphone met een micro SD kaart.

Het lenteseizoen is er weer en de Coronamaatregelen zijn grotendeels opgeschort. De Keukenhof kan dus weer volop bezocht worden. Hier worden elk jaar de prachtigste bloemen tentoongesteld. Wil je een keer langs om wat mooie foto’s te schieten? Neem dan een goede camera mee! Nu is de LG Q7 van zichzelf al uitgerust met een perfecte camera. Hoe ideaal is dat? Niet constant slepen met alle apparatuur, maar gewoon een goede camera in je broekzak. Met een nog kleinere micro SD kaart zet je een prachtige dag zo om naar de digitale wereld. De LG Q7 komt met:

Schermdiagonaal5,5’’
BesturingssysteemAndroid 8
Werkgeheugen3GB
CPU/SOCMediaTek MT6750
VerbindingenWi-Fi, 4G, Bluetooth 4.2, NFC, GPS
Aansluiting3.5mm, USB type-c
Extern geheugenMicro SD, micro SDHC, micro SDXC tot 512 GB

Waarom de Keukenhof?

De mooie bloemenvelden van het Keukenhof. Gefotografeerd met de LG Q7 smartphone met micro SD kaart.

De Keukenhof is de kleurrijkste sensatie van Nederland. Nederland staat bekend om de bloementeelt. Zo kun je hier de mooiste tulpen komen bekijken. Dit is echt dé toeristische attractie van Nederland die in de lente opbloeit. Dit is leuk om te bekijken met je familie, partner of vrienden. Geniet van de kleuren die de bloemen te bieden hebben en maak prachtige foto’s voor op social media. Zorg wel dat je een camera meeneemt die de kleuren goed kunnen onderscheiden zoals de LG Q7. De hoofdcamera heeft een resolutie van 13MP. Ook ondersteunt hij geheugenkaarten tot wel 512 GB! Een micro SD kaart is hierbij de juiste geheugenkaart dat in deze smartphone past. Zo mis je geen moment van deze prachtige dag.

Waarom de LG Q7 smartphone?

De LG Q7 smartphone is zeer geschikt om te fotograferen. Sla alle foto's gemakkelijk op op jouw micro SD kaart.

LG Q7 wil gaan voor de premium beleving. Een ideale smartphone voor in de buitenwereld. Zo is hij bestand tegen water (IP68) en stof (MIL-STD-810), laadt hij snel op en heeft hij een prachtige wide angle camera met portretmodus. De portretmodus op de camera zorgt dat er focus wordt gelegd op wat er belangrijk is. De achtergrond zal een beetje wegvagen zodat alle aandacht wordt gelegd op hetgeen dat jij wilt fotograferen. Ook bewegende objecten mis je niet met deze camera. Met zijn hoge snelheid autofocus met PDAF kan hij hoge kwaliteit foto’s maken van bewegende voorwerpen of personen. PDAF staat voor Phase Detection Auto Focus. Deze prachtige foto’s hebben 442ppi. Dichter bij de realiteit kom je haast niet! Wil je de foto’s en video’s terugkijken van jouw micro SD kaart? Dan kan dit op het prachtige 13,97 cm FHD+ FullVision Display. Het display is in de 18:9 verhouding en zorgt voor duidelijkere fotokwaliteit en een betere visuele beleving.

Welke micro SD kaart voor mijn LG?

Voor de smartphone LG Q7 zijn de micro SD kaarten van onder andere Samsung en SanDisk geschikt.

LG Q7 is een smartphone die kan filmen in 4K kwaliteit. Bij het filmen in 4K kwaliteit is het uitermate belangrijk om een micro SD kaart met een hoge schrijfsnelheid te hebben. Er zijn veel geheugenkaarten die dit bieden. Een paar A-merken in deze categorie zijn SanDisk, Samsung en Kingston. Zo heeft Samsung de Samsung Pro Plus micro SD. Deze heeft een snelheid van maar liefst 120 MB/s. Deze snelheid van de micro SD kaart is wel heel erg snel. Mocht je voor iets langzamer willen gaan kies dan de SanDisk Extreme Pro micro SD. Met zijn 90 MB/s is dit nog een prima optie. In tegenstelling tot de Samsung micro SD kaart leest de SanDisk Extreme Pro 170MB/s. 

Geef een reactie